WorkOnline Care

WorkOnline Care är en komplett IT-lösning för vård- och omsorgssektorn med fjärrskrivbord och central drift av journalsystem samt andra applikationer som används inom vårdsektorn. Vår driftmiljö är anpassad för de krav som ställs inom vård och omsorg avseende kommunikation, säkerhet och behörighetskontroll. Systemet är förberett med koppling till Sjunet och säker inloggning med SITHS-kort.

 

Fördelar med WorkOnline Care:

  • Du får en färdig driftmiljö anpassad för vård och omsorg
  • Du får en skalbar, stabil och säker IT-drift och du kan fokusera på er huvudverksamhet
  • Du betalar ett fast pris per funktion och användare

Applikationer och funktioner
Vi arbetar med drift av de flesta applikationer som används inom vård och omsorg, exempelvis:

  • CGM:s applikationer: Journal III, Medidoc, PMO, Asynja och Take Care
  • CGM:s applikationer: E-recept web tidbok, sjukintyg och lab-svar
  • Welch Allyns produkter: EKG, Spirometri, 24h blodtryck och dikteringslösningar som exempelvis SpeechMagic och taligenkänning från MaxManus och CareTalk

Använder du andra applikationer som inte finns i drift i WorkOnline Care idag så löser vi även detta.

 

Koppling till Sjunet
DGC har tredjepartsanslutning till kommunikationsnätverket Sjunet. Genom WorkOnline Care kan du enkelt ansluta till Sjunet vilket ofta är ett krav för vårdavtal med exempelvis landstingen.

 

Inloggning med SITHS-kort
SITHS är en tjänstelegitimation för både fysisk och elektronisk identifiering. Den är framtagen för sjukvården och anpassad för de höga krav som ställs på säkerhet och behörighetskontroll. Du kan självklart använda samma kort för att identifiera dig mot SITHS som för att logga in till ditt skrivbord i WorkOnline Care.

 

Tilläggstjänster
För att göra det enklare för dig som kund kan du hyra dina arbetsstationer direkt av oss. Vi installerar på plats och sköter sedan driften centralt. Du kan även använda vår servicedesk som kontaktpunkt för dina användare. Du får en leverantör som sköter all din IT och ett nummer att ringa till när du behöver support.

 

Kontakta oss gärna för mer information!

Fyll i nedanstående uppgifter så återkommer vi så snart som möjligt eller ring oss på 08-506 106 00

Namn
E-postadress
Övrigt: