Microsoft Azure/Azure Stack

Microsoft Azure utgör ett komplement till DGC:s egna molntjänster. Vissa applikationer ställer till exempel särskilt höga krav på tillfällig beräkningskraft eller drift och datalagring på andra kontinenter. För att möta dessa behov kan en hybridmolnlösning från DGC med integration mot Microsoft Azure vara rätt.

 

Genom partnerskapet med Microsoft erbjuder DGC tillgång till hela Azures produktutbud inklusive framtida drift av Azure Stack i egna datorhallar. DGC övervakar och administrerar din IT-miljö oavsett om de fysiska servrarna står i våra svenska serverhallar eller i någon av Microsofts 20 datorhallar runt om i världen.

 

Vinster med drift i Azure 

  • I Azure betalar du endast för den tid som resurserna utnyttjas och om ni behöver extra kapacitet under vissa perioder, exempelvis för en kampanj eller en säsongstopp, så utökar vi enkelt kapaciteten under den aktuella perioden. 
  • I Azure kan din information lagras i upp till tre olika kopior varav minst två finns i geografiskt åtskilda datorhallar. Du avgör själv vilken nivå av datalagringsskydd som du önskar.
  • I våra svenska datorhallar kommer samma plattform finnas i form av Azure Stack. Detta ger er tillgång till delar av Azures produktutbud med nationell lagring och åtkomst med låga svarstider och hög kapacitet som DGC:s fiberbaserade datakommunikationsnät erbjuder.
  • Genom en hybridmolnlösning från DGC kan du ta tillvara på det bästa från båda världar. Låt kritiska system finnas i DGC:s svenska datorhallar, nära era kontor för bästa prestanda, och använd Azure för till exempel test- och utvecklingsmiljöer eller applikationer som används mer sällan.
  • Använd nya molntjänster i Azure för att utveckla er verksamhet snabbare. I Azure finns över 500 tjänster som kan bidra till det, som till exempel IoT (Internet of Things), en plattform för datainsamling, eller Logic Apps för integrationer.

Kontakta oss gärna för mer information!

Fyll i nedanstående uppgifter så återkommer vi så snart som möjligt eller ring oss på 08-506 106 00

Namn
E-postadress
Övrigt: