info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Telefoni

Den 1 februari 2018 gick DGC:s datakom- och telefoniverksamhet samman med IP-Only och tillsammans bildar de en ny gemensam organisation – IP-Only Enterprise. Läs mer om sammanslagningen här. Genom IP-Only Enterprise, som är en fullskalig teleoperatör, kan vi erbjuda telefonitjänster som kan anpassas helt enligt dina önskemål. Nedan ser du några av de tjänster IP-Only Enterprise erbjuder.

Kontaktcenter

IP-Onlys kontaktcenter är utvecklat för att hantera många olika kontaktvägar – inte bara telefoni. Erbjudandet omfattar olika lösningar för såväl mindre som riktigt stora företag i lättanvända och lättadministrerade verktyg.

 
Läs mer hos IP-Only

Växeltjänster

IP-Onlys nätbaserade växellösning är skalbar och enkel att skräddarsy ända ner på anknytningsnivå och du betalar bara för de tjänster ni behöver. Lösningen är effektiv och lättanvänd för telefonister, användare och administratörer.
 
Läs mer hos IP-Only

Den 1 februari 2018 gick DGC:s datakom- och telefoniverksamhet samman med IP-Only och tillsammans bildar de en ny gemensam organisation – IP-Only Enterprise. Läs mer om sammanslagningen här.

Genom IP-Only Enterprise, som är en fullskalig teleoperatör, kan vi erbjuda telefonitjänster som kan anpassas helt enligt dina önskemål. Nedan ser du några av de tjänster IP-Only Enterprise erbjuder.