info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Altitude Cloud förlänger och utökar avtalet med DGC

Altitude Cloud, som levererar molnbaserade mjukvaror till kontakt- och callcenters i Sverige, Norge och Finland, har förlängt avtalet med DGC avseende IT-drift. I leveransen ingår flera av DGC:s kapacitetstjänster som internet, brandvägg, virtuella servrar, lagring och backup.

– Det är avgörande för oss att samarbeta med en stark partner för IT-drift. Vår lösning är komplex av många skäl, exempelvis innehåller den telefoni, konfidentiell data och komplex integrering med andra system. Detta gör att vi ställer mycket höga krav på säkerhet, stabilitet, redundans och kommunikation. DGC har under en längre tid visat att man kan svara upp mot våra högt ställda förväntningar, och vi ser fram emot att fortsätta att arbeta långsiktigt tillsammans med DGC säger Henrik Sjöstrand, vd på Altitude Cloud.

– Vårt strategiska huvudmål är att ha marknadens nöjdaste och mest lojala kunder. Därför känns det väldigt bra när vi får ett förnyat och utökat förtroende från en kund vi levererat komplexa IT-tjänster till under en längre tid, det är ett kvitto på att vi lever upp till våra kunders förväntningar, säger Peter Nilsson, affärsområdeschef IT-drift på DGC.

För mer information, kontakta:
Peter Nilsson, affärsområdeschef IT-drift DGC, telefon: +46 19 764 2205, e-post: peter.nilsson@dgc.se.
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 21 februari 2012, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com