info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Aptic

Aptic

DGC:s leverans till Aptic

DGC tillhandahåller en infrastrukturplattform som omfattar datahallstjänster, kapacitetstjänster, nätverkstjänster och komplex drift av kundens olika system inom reskontratjänster, fakturaköp, inkasso samt konto- och kredithantering. DGC tar ett helhetsansvar för plattformens funktionalitet och tillgänglighet 24/7/365. Driftåtagandet avser drift av operativsystem, databaskluster, databaser och applikationer.

Om Aptic

Aptic är ett snabbväxande nordiskt fintech-bolag som har utvecklat en avancerad och heltäckande plattform – Aptic ARC – för finansiella lösningar och moduler för betalningar, reskontratjänster, fakturaköp, inkasso samt konto- och kredithantering.

På Aptic kombineras branschkunskap med IT-kompetens vilket möjliggör inte bara smart affärsutveckling utan också snabb implementering av lösningarna. Plattformen bygger på nästan 20 års erfarenhet samt kunskap och kan kombineras med en rad moduler. Resultatet blir en av de bästa, mest heltäckande och avancerade lösningarna på marknaden. Kunderna, däribland Qliro, SEB, Intrum, Komplett Bank och Visma, uppskattar det företaget gör. De har insett fördelen med att behålla sina kundrelationer och hela vinsten själv.

Aptics kunder finns över hela norra Europa med kontor i Stockholm, Trollhättan och Skövde i Sverige, samt i Oslo i Norge och Århus i Danmark .Det finns en stor efterfrågan på Aptics lösningar och företaget planer att expandera till nya marknader.