info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Att jobba här

Lediga tjänster hittar du här

Grundförutsättningen för att vi som bolag ska utvecklas åt rätt håll är att vi lyckas rekrytera och behålla rätt medarbetare. Rätt medarbetare är för oss människor som utöver nödvändig kompetens delar de grundvärderingar som vi vill att vårt arbete och vår företagskultur ska karaktäriseras av; ansvarstagande, engagemang och kamratskap.

Som medarbetare på DGC jobbar du hos en modern arbetsgivare med flera olika och spännande karriärval. Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter.

Givetvis har vi också stora förväntningar på dig. Du ska ha hög kompetens och ambitionsnivå och du ska känna dig bekväm med våra kärnvärden; ansvarstagande, engagemang och kamratskap. Du ska också tycka att det är positivt att vi som företag tar ett ansvar och har som mål att vår tillväxt ska vara grön och hållbar.

Som alla företag som verkar på en konkurrensutsatt marknad är vi beroende av att ha nöjda och lojala kunder. VI har höjt upp kundnöjdhet och lojalitet till vårt högsta mål. Vi har också som mål att vara marknadens bästa arbetsplats. Kan vi inte erbjuda våra medarbetare en attraktiv arbetsplats och utvecklingsmöjligheter kan vi inte förvänta oss det där lilla extra av varje DGC:are som är så viktigt för att kunden ska bli nöjd och utvecklas med oss. Allt hänger ihop i det vi kallar ”Den goda cirkeln”.