info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Berling Media ny kund inom IT-drift till DGC

Berling Media, med verksamhet i Stockholm, Malmö och Umeå, har tecknat ett avtal med DGC avseende leverans av IT-drift. I leveransen ingår bland annat kapacitetstjänster, systemdrift, övervakning, säkerhetskopiering och klientdrift.

– Berling Media valde DGC efter en omsorgsfull urvalsprocess där DGC:s förmåga att kombinera standardiserade tjänster till en kundanpassad helhet var utslagsgivande. Vi har stora förväntningar på DGC som leverantör säger Mats Andersson, IT-chef på Berling Media.

– Berling Media är en ny spännande kund som har behov av centralt distribuerade tjänster eftersom de har verksamhet och medarbetare på flera olika platser. Vi har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande till företag med den här typen av struktur. Nu skall vi säkerställa en effektiv leverans av en modern och kostnadseffektiv lösning, säger Peter Nilsson, affärsområdeschef IT-drift på DGC.

För mer information, kontakta:
Peter Nilsson, affärsområdeschef IT-drift DGC, telefon: +46 19 764 2205, e-post: peter.nilsson@dgc.se.
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 8 mars 2012, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com