info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Bokia ger DGC förnyat förtroende

Bokhandelskedjan Bokia ger DGC förnyat förtroende och förlänger det befintliga samarbetsavtalet med ytterligare tre år. Det nya avtalet sträcker sig fram till 2014 och DGC skall under perioden leverera en IP-VPN-lösning till Bokias butiker. Bokia har varit kund hos DGC sedan 2003.

– Det känns positivt att ha en bra och pålitlig leverantör av de tjänster vi är så beroende av. DGCs täckning och de tjänster som erbjuds i nätet har varit tungt vägande argument för DGC som leverantör säger Henrik Palmquist, IT-chef, på Bokia.

– Bokia har varit kund hos oss sedan länge och naturligtvis är jag mycket glad över att vi får förnyat förtroende av en stor kund. Vi vet att vi har ett mycket starkt erbjudande när det gäller den här typen av IP-VPN-lösningar för detaljhandelskedjor. När befintliga kunder väljer att förlänga sina avtal med oss är det ett kvitto på att vi lever upp till deras förväntningar, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Bokia
Bokia är en av landets ledande bokhandelskedjor och representeras av nära 90 butiker, spridda över hela landet. Kedjan omsätter ca 1 miljard kronor och sortimentet består främst av böcker samt pappers och kontorsartiklar. Bokiakonceptet drivs genom ett franchiseupplägg och majoriteten av butikerna ägs av handlarna. För mer information om Bokia, se www.bokia.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 17 november 2009, klockan 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com