info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Certifikatspecialist, Stockholm

Anställningsort: Stockholm

Avdelning: IT-drift

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ansökningsperiod: Löpande

Kontaktperson: Mattias Niklasson

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

DGC:s affärsområde IT-drift bygger nu upp en helt ny avdelning för att utveckla en mycket stor IT-miljö med marknadens högsta krav på säkerhet. Vi söker därför duktiga och engagerade medarbetare. Är du en noggrann och administrativt lagd person som vill jobba med kritisk IT-säkerhet så är det kanske dig vi söker.

Kraven på informationssäkerhet är särskilt höga, varför ett sekretessavtal kommer krävas för alla sökande som går vidare till andra steget i rekryteringsprocessen.

Kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitetsexamen, gärna inom data- eller systemvetenskap, och erfarenhet av att jobba i olika typer av IT-system. Du har lätt för att ta till dig, behandla och strukturera komplex information.

Du ska vara intresserad av, och vilja utvecklas inom:

  • PKI
  • CA-administration
  • Kryptografi
  • IT-säkerhet

Om du har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:

  • Linux
  • Nätverk, brandväggar, lastbalansering
  • Virtualisering och lagring
  • ITIL
  • Datacenter och serverhårdvara

Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av kvalitativ dokumentation. Vi förutsätter att du har god vana vid att jobba i Microsoft Windows och Office.

Personliga egenskaper

Du är en trygg, stabil och pålitlig person med mycket hög integritet och respekt för informationssäkerhet. All personal kommer genomgå en omfattande bakgrundskontroll innan anställning.

Du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar ett stort ansvar för såväl din egen prestation som för våra kunder och teamet. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara en del av ett team. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor.

Ansökan och frågor om tjänsten

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. DGC eftersträvar en jämn könsfördelning och blir extra glada för kvinnliga kandidater.