info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Däckia förlänger samarbete med DGC

DGC är sedan flera år Däckias samarbetspartner för såväl drift- som datakommunikationstjänster. Nu har ett nytt samarbetsavtal, som sträcker sig över 3 år, tecknats. DGC skall även i fortsättningen leverera en IP-VPN-lösning till ett femtiotal Däckia-verkstäder i Sverige. I samband med att avtalet förlängs genomförs en omfattande uppgradering av kapaciteten till merparten av verkstäderna i lösningen.

– Vi har valt att förlänga kommunikationsavtalet med DGC eftersom vi har varit nöjda med servicegraden. Eventuella incidenter åtgärdas snabbt och kostnadseffektivt vilket innebär en trygghet för våra slutanvändare på verkstäderna vars huvudsyssla ej innefattar IT. Vi har också haft ett bra samarbete i uppbyggnaden av viktiga rutiner och processer, säger Mattias Lindh, IT-ansvarig på Däckia.

– Däckia blev kund redan 2002 och under denna period har vårt samarbete utvecklats till att omfatta både datakommunikations- och drifttjänster. Självklart är det betydelsefullt att Däckia ger oss förnyat förtroende. Det är ett bevis på att de är nöjda med våra tjänster och vårt engagemang, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Mattias Lindh, IT-ansvarig Däckia AB, telefon +46 8 473 62 00, e-post: mattias.lindh@dackia.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Däckia AB
Däckia är en av Sveriges ledande däckservicekedjor. Däckia vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. Nätverket med 57 egna däckverkstäder samt 50 Partnerverkstäder spänner från Ystad till Kiruna. Tillväxten har de senaste åren varit stark och 2009 omsatte Däckia AB 588 miljoner kronor. Däckia sysselsätter cirka 350 personer och har sitt huvudkontor i Täby utanför Stockholm. Mer information om Däckia finns på www.dackia.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 10 februari 2010, klockan 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com