info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC Årets Operatör

DGC utsågs igår, den 4 februari, till Årets Operatör vid Telekomgalan på Grand Hôtel i Stockholm. Priset delades ut av det oberoende branschnyhetsbrevet Telekomnyheterna och vinnaren röstades fram av en jury bestående av framstående representanter från telekombranschen.

Motivering till priset var följande:

Priset till Årets Operatör går till en operatör som har utmärkt sig på ett positivt sätt på marknaden. Vinnaren av årets pris är ett bolag som länge har arbetat med en tydlig riktning och ett starkt fokus. Inte nog med att man har gjort ett bra jobb ut mot marknaden, man har även arbetat grundligt och hårt med att ha ett bra och genuint företag. Att denna satsning har burit frukt har verkligen visat sig de senaste åren.

– Vi är väldigt stolta över det här priset, det är extra kul när branschkollegor uppmärksammar vårt arbete, säger Jörgen Qwist, vd på DGC.

För mer information, kontakta:
Jörgen Qwist, vd DGC One AB, telefon: +46 708 34 28 34, e-post: jorgen.qwist@dgc.se 
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 5 februari 2014, klockan 11.20.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com