info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC bästa leverantör inom outsourcing och drift i Radars stora leverantörskvalitetsgranskning 2014

De tillfrågade verksamheterna har betygsatt leverantörer enligt tio bedömningspunkter; kostnad, specifikation, tid, offert, prisvärdhet, kvalitet, relation, uppnådd projekteffektivitet, kompetens och sammantagen bedömning.

– Vår ambition är att överträffa förväntningar och att addera affärsvärde till våra kunder, både i smått och i stort. Det är ett absolut måste för oss att vi upplevs som flexibla och innovativa. Denna undersökning ger en bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt och når framgång med det, säger Lennart Atternäs, affärsområdeschef IT-drift, DGC.

– De svenska kundernas betygsättning visar att nischade och/eller specialiserade outsourcingleverantörer skapar ett större kundupplevt värde och en högre nöjdhet än många av de stora globala jättarna. Det stämmer väl med den utveckling mot olika behov och olika förväntade effektuttag som kunder har avseende storskalig drift och småskalig specialisering säger Hans Werner, vd på Radar Ecosystem Specialists.

För mer information, kontakta:
Lennart Atternäs, affärsområdeschef IT-drift DGC One AB, telefon: +46 8 506 106 08, e-post: lennart.atternas@dgc.se 
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 9 maj 2014, klockan 09.45.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com