info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC blir service provider hos Telia Mobile Network

Genom service provider-avtalet kommer DGC kunna erbjuda sina kunder en datakomlösning, DGCs IP-Centrexväxel, med fast och mobil konvergens (FMC). Därigenom får användaren möjlighet att använda växelfunktioner oavsett om det sker via en fast eller mobil telefon.

– Dessa funktioner är mycket efterfrågade bland mellanstora och stora företag. Vi kan erbjuda dem att köpa all sin telefoni, både fast och mobil, samt avancerade kontaktcenterlösningar som en tjänst av en leverantör, säger Johan Edevåg, affärsområdesansvarig för telefoni, på DGC.

För mer information, kontakta:
Johan Edevåg, affärsområdesansvarig telefoni, DGC One AB, telefon: +46 8 506 10627, e-post: johan.edevag@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se/).

Informationen lämnades för offentliggörande den 13 september 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com