info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC en av Sveriges bästa arbetsplatser

– Under 2005 bestämde vi, alla medarbetare tillsammans, att vi skulle delta i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplats”. Ett av våra två operativa huvudmål är att DGC skall vara marknadens bästa arbetsplats och våra medarbetare skall vara marknadens mest serviceinriktade. Genom att vara med i undersökningen kan vi objektivt jämföra oss med företag som är framgångsrika i sin personalpolitik och lära oss av dem. Att vi åter placerar oss bland de bästa är ett bevis på att våra gemensamma ansträngningar ger resultat. Nu skall vi fortsätta vårt strategiska arbete med att utveckla DGC till marknadens bästa arbetsplats, säger Jörgen Qwist, VD för DGC.

För mer information kontakta:
Jörgen Qwist, VD DGC, 0708-34 28 34, jorgen.qwist@dgc.se
Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC, 0739-81 63 33, jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om A Great Place To Work Institute och undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplats”
Great Place to Work® Institute, Inc. är ett undersöknings- och managementkonsultföretag med huvudkontor i USA. Det svenska dotterbolaget ansvarar för undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplats”. Undersökningen genomförs årligen i över 20 länder. Medarbetarna svarar på frågor om respekt, rättvisa, trovärdighet, stolthet och kamratskap. Utöver detta görs en bedömning av organisationens policies och kultur. Det är medarbetarnas uppfattning av arbetsplatsen som väger tyngst och utgör 2/3 av den totala poängsumman. Mer information om Sveriges bästa arbetsplats finns på www.greatplacetowork.se.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com