info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC en av Sveriges bästa arbetsplatser

Great Place to Work Institute utser varje år landets bästa arbetsplatser, baserat på medarbetarnas relation till ledningen, sitt arbete, organisationen och varandra. DGC utsågs till 8:e bästa arbetsplats bland medelstora företag med upp till 250 medarbetare. Detta är det sjätte året i rad som DGC placerar sig bland de främsta företagen i arbetsplatsstudien.

– Vi har tillsammans med alla medarbetare satt upp målet att DGC skall vara vår marknads bästa arbetsplats med medarbetare och en laganda som utmärks av ansvarstagande, engagemang och kamratskap. Great Place to Work ger oss varje år en bra nulägesanalys att arbeta vidare från, säger Jörgen Qwist, vd på DGC.

För mer information, kontakta:
Jörgen Qwist, vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 106 63 eller +46 708 34 28 34, E-post: jorgen.qwist@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 19 mars 2012, klockan 15.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com