info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC en av Sveriges bästa arbetsplatser

Den 14e april utsåg undersökningsföretaget Great Place To Work Institute de bästa arbetsplatserna i Sverige. DGC kom på 9:e plats bland medelstora företag.

– Vi deltar i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplats”, för att kunna jämföra oss med andra arbetsplatser och lära oss av de bästa. I årets undersökning placerar vi oss på en nionde plats, att jämföra med en fjärde plats 2007. Genom att vara med i undersökningen får vi tillgång till värdefullt kunskapsutbyte med andra deltagande företag, vilket ger oss ännu bättre förutsättningar att skapa marknadens bästa arbetsplats vilket är vårt mål. Vi gratulerar företagen som nådde en topplacering i år, säger Jörgen Qwist, VD på DGC.

– 2008 kommer att bli ett händelserikt år för DGC. Vi planerar för en börsnotering som ett viktigt steg i DGCs fortsatta utveckling. Vi bedömer att en notering kommer att stärka vårt varumärke och öka vår attraktionskraft som arbetsplats vilket kommer att hjälpa oss vårt fortsatta strategiska arbete med att göra DGC till IT-branschens bästa arbetsplats, säger Jörgen Qwist, VD på DGC.

Om DGC
DGC är en nätoperatör som erbjuder datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden. DGC har cirka 90 anställda och omsatte under 2007 drygt 220 mkr med god lönsamhet. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

För mer information kontakta:
Jörgen Qwist, VD DGC One AB
Telefon: +46 8 506 106 63 eller +46 708 34 28 34
E-post: jorgen.qwist@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig, DGC One AB
Telefon: +46 8 506 502 18 eller +46 739 81 63 33
E-post: jakob.tapper@dgc.se


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com