info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC får pris för bästa årsredovisning

Juryns motivering lyder:
DGC går sin egen väg i utformningen av årsredovisningen, utan att snegla på några mallar eller vad konkurrenterna gör. Den är informativ, kreativ och ibland till och med överraskande – och med ett av börsens bästa riskavsnitt. Sammantaget var DGC ett relativt enkelt val i denna klass.

– Vi är stolta och glada över den här utmärkelsen. Ledstjärnan för all vår kommunikation är öppenhet och ärlighet. Vi vill beskriva vår verksamhet och vår verklighet som vi ser den, därför är vi en grupp på DGC med vd och ekonomichef i spetsen som gör hela årsredovisningen själva utan inblandning av externa konsulter, säger Jakob Tapper, informationsansvarig på DGC.

För mer information, kontakta:
Jörgen Qwist, vd DGC One AB, telefon: +46 708 34 28 34, e-post: jorgen.qwist@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 4 oktober 2013 kl. 11.40.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com