info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC har IT-driftmarknadens högsta kundnöjdhet enligt Radars leverantörsgranskning

I analysföretaget Radars leverantörskvalitetsgranskning 2016, Sveriges största kvalitativa undersökning hos IT-beslutsfattare, placerar sig DGC på första plats inom kategorin ”Infrastruktur och drift”. Det är fjärde året i rad som DGC placerar sig som en av de tre högst betygsatta leverantörerna i undersökningen.

Radars årliga rapport ”Leverantörskvalitet 2016” är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet. Totalt har drygt 650 svenska verksamheter redovisat sin kundnöjdhet avseende 127 ej fördefinierade IT-leverantörer.

– Vårt huvudmål är att ha marknadens nöjdaste och lojalaste kunder. Det är ett långsiktigt arbete och Radars undersökning visar att vi är på rätt väg. Vårt fokus är nu att öka kundnöjdheten ytterligare genom att leverera DGC:s tjänster på vår egen och andras molninfrastruktur. Det tror vi är morgondagens IT-leverans, säger Magnus Blom, affärsområdeschef för IT-drift på DGC.

– Marknaden befinner sig i stor omvandling och skillnaden mellan de som presterar bäst jämfört med de som presterar sämst i kundernas ögon har ökat. I och med det så ser Radar också en ökad risk för kunder som inte genomför tillräcklig vendor management. DGC är även 2016 ett av de företag som är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder, säger Hans Werner, vd på Radar Ecosystem Specialists.

För mer information, kontakta:
Magnus Blom, affärsområdeschef IT-drift DGC One AB, telefon: +46 8 506 502 74, e-post: magnus.blom@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 16 juni 2016, klockan 10.15.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se