info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC har levererat en telefonilösning till Parkering Malmö

DGC vann Parkering Malmös offentliga upphandling av en ny telefonilösning i september månad. Avtal skrevs i oktober månad och lösningen har nu levererats. Lösningen består av en centraliserad IP-baserad växeltjänst, DGC Centrex, med telefonist- och kontaktcenterfunktioner som ersätter den kundplacerade växel som Parkering Malmö tidigare haft. Även trafiken går i DGCs nät och lösningen skall effektivisera Parkering Malmös kommunikation med sina kunder och medarbetare.

– Det känns som att vi har gjort ett bra val. DGC presenterade en redundant helhetslösning som vi kommer att kunna fortsätta växa i. Lösningen är flexibel och ger oss möjligheter att göra anpassningar för den enskilda individens behov, säger Susanne Sjöberg, IT-ansvarig, Parkering Malmö.

– Parkering Malmö genomförde en offentlig upphandling i egen regi där vägningen var 60 procent på pris och 40 procent på kvalitet. Att vi vann upphandlingen visar att vårt erbjudande inom telefoni är mycket konkurrenskraftigt både pris- och kvalitetsmässig, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD på DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Parkering Malmö
Parkering Malmö är ett fullserviceföretag inom parkering. Företaget har 115 anställda och omsättningen 2008 var 173 miljoner kronor. Parkering Malmö är ett expanderande kommunalt bolag som arbetar offensivt med teknisk och administrativ utveckling.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 oktober 2009, klockan 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com