info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC har tecknat ytterligare ett ramavtal med Kammarkollegiet

Kammarkollegiet upphandling avser att för offentlig förvaltning tillgodose det breda och allmänna behovet av ett brett utbud av IT-drifttjänster för användarnära funktioner. Ramavtalsområdet beräknas vara värt cirka 400 mkr per år och kommer att kunna användas av statliga myndigheter, samt om de anmält deltagande, kommuner, landsting och andra organisationer med anknytning till staten. Ramavtalen används genom avrop utan att den avropande organisationen behöver genomföra egna upphandlingar enlig LOU.

– Vi har under de senaste tio åren levererat arbetsplatstjänster till företagsmarknaden, vi ser fram emot att erbjuda samma tjänster till den offentliga sektorn. Vi ser att dessa tjänster är en naturlig utveckling av att kundernas IT-verksamhet fokuserar allt mer på verksamhetens processer och applikationer istället för på den infrastruktur som ser likadan ut hos alla företag och offentliga förvaltningar. Trenden är tydlig – IT-infrastruktur tjänstefieras, och däri ingår arbetsplatsen, säger Jörgen Qwist, vd på DGC.

För mer information kontakta:
Jörgen Qwist, vd DGC, 0708-34 28 34, jorgen.qwist@dgc.se

Jakob Tapper, informationsansvarig DGC, 0739-81 63 33, jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 10 maj 2010, klockan 14.15.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com