info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC i miljonavtal med Bravida

Bravida, med cirka 160 verksamhetsställen i Sverige, Norge och Danmark, blev kund till DGC 2006. Sedan dess har DGC knutit samman Bravidas verksamhetsställen i en enhetlig IP-VPN-lösning. DGC har nu fått förnyat förtroende av Bravida som förlängt avtalet med ytterligare 24 månader. Lösningen säkerställer effektiv kommunikation inom Bravida och gemensam tillgång till centrala resurser.

– Vårt samarbete med DGC har fungerat mycket bra och med ett fortsatt konkurrenskraftigt pris ser vi det naturligt att förlänga avtalet, säger Petter Håkanson, CIO, Bravida.

– Jag är både glad och stolt över att vi för förnyat förtroende från Bravida. Självklart är det viktigt att vi levererar lösningar som lever upp till våra kunders förväntningar men vi konkurrerar också med ett personligt engagemang och en hög servicegrad vilket är en förutsättning för att vi skall få våra kunders fortsatta förtroende. Nu skall vi fotsätta leverera just detta och visa Bravida att det gjort rätt val av leverantör, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGC är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Bravida
Bravida är Skandinaviens ledande installations- och serviceföretag med cirka 8 000 medarbetare på närmare 160 platser i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. För mer information om Bravida, se www.bravida.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 24 februari 2009 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com