info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC ska leverera en datakommunikationslösning till Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har valt DGC som ny leverantör av en datakommunikationslösning till cirka 180 apotek. Avtalet sträcker sig över 3 år och beräknas vara värt cirka 3,2 mkr.

DGC är ny leverantör av en IP-VPN-lösning till Apoteksgruppens apotek. Apoteksgruppen är en frivillig apotekskedja som består av cirka 180 apotek och lika många egenföretagare. Apoteksgruppen är en ny kund till DGC.

– Med DGC får vi en snabbrörlig och kundfokuserad leverantör som kan stödja oss i vår framtida utveckling. Dessutom erbjuder de tjänster med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, säger Ola Ebenhart, IT-chef på Apoteksgruppen.

– Vi har ett väldigt konkurrenskraftigt och attraktivt erbjudande till företag och organisationer med verksamhet på många platser. Med Apoteksgruppen som ny kund stärker vi vår position som leverantör av datakommunikationstjänster till butikshandeln och jag ser fram emot vårt samarbete de kommande åren, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC. 

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 13 februari 2017, klockan 11.00.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se