info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC tecknar rekordstort datakommunikationsavtal med Svenska Spel

Den 10 juli meddelade DGC att bolaget vunnit Svenska Spels stora datakommunikationsupphandling. Nu har parterna tecknat avtal.

– Vårt nät till ombud och affärspartners är en central och mycket viktig del i vår infrastruktur och därför är det här en mycket viktig affär för oss. Vi ser fram emot att samarbeta med DGC de kommande åren, säger Jörgen Olofsson, IT-chef på AB Svenska Spel.

– Vad vi vet är detta den enskilt största datakommunikationslösningen i Sverige och förstås en rekordstor affär för oss. Vi är fantastiskt glada över det förtroende som Svenska Spel givit oss och ser fram emot att jobba tillsammans med dem. Affären ger oss också möjlighet att ytterligare bygga ut och förstärka vårt nät och därmed bli ännu mer konkurrenskraftiga gentemot kunder som har verksamhet på många platser, säger Jörgen Qwist, vd på DGC.

För mer information, kontakta:
Jörgen Qwist, vd DGC One AB, telefon: +46 708 34 28 34, e-post: jorgen.qwist@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC

DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument.Informationen lämnades för offentliggörande den 14 augusti 2013 kl. 11.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com