info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC tecknar rekordstort IT-driftavtal

Avtalet innebär att DGC ska överta driften av ett affärskritiskt betallösningssystem. DGC ska därför bygga upp en helt ny driftplattform för systemet som möter kundens behov av tillgänglighet och säkerhet. DGC:s plattform och arbetsprocesser kommer att följa säkerhetsstandarden PCI-DSS. DGC förväntas ha tagit över och driftsatt systemet under det fjärde kvartalet 2015. DGC ska även leverera arbetsplatstjänster till kundens alla medarbetare.

– Den här affären är ett stort erkännande till den tekniska kompetens vi besitter inom affärsområde IT-drift. Avtalet är också ett genombrott för oss i den finansiella sektorn som förhoppningsvis kan leda till fler affärer, säger Jörgen Qwist, vd på DGC.

För mer information, kontakta: 
Jörgen Qwist, vd DGC, telefon +46 708 34 28 34, e-post: jq@dgc.se 
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC 
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se. 
Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 23 december 2014 kl. 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com