info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC vinnare i Däckias upphandling

DGC började leverera tjänster till Däckia redan 2002 och samarbetet har förlängts vid flera tillfällen. Under hösten 2010 gick Däckia ut i en upphandling inför en ny avtalsperiod där flera leverantörer deltog. Nu står det klart att DGC får fortsatt förtroende att leverera en IT-driftlösning till Däckia. Det nya avtalet omfattar bland annat arbetsplats som tjänst, drift av kundspecifika servrar, applikationsdrift och användarsupport.

DGC agerar även ”Single Point of Contact” för Däckia och hanterar därmed även ärenden som rör tredjepartsapplikationer och system. DGC är också leverantör av Däckias datakommunikationslösning.

– Vi har valt att förlänga IT-driftavtalet med DGC då vi har varit nöjda med servicegraden. Eventuella incidenter har åtgärdats snabbt och kostnadseffektivt, vilket innebär en trygghet för våra slutanvändare på verkstäderna vars huvudsysslor inte innefattar IT. Det förlängda avtalet innehåller även nya tjänster som vi ser fram emot att implementera. Vi tror på ett fortsatt bra samarbete i utvecklandet av en flexibel driftlösning, säger Mattias Lindh, IT-ansvarig på Däckia.

– Vi har vi återigen bevisat att vi är Däckias förstahandsval som leverantör av IT-drifttjänster. Till vår favör fanns naturligtvis att vi levererat tjänster till Däckia sedan 2002 men om vi inte hade levererat hög kvalitet, bra support och ett personligt engagemang under dessa år hade vi inte fått förnyat förtroende, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC.

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se/).

Om Däckia
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag i Sverige. Kedjan med 80 Däckiaverkstäder och 80 samarbetspartners sträcker sig från Ystad till Kiruna. Däckia har drygt 300 anställda. För mer information om Däckia, se www.dackia.se (http://www.dackia.se/).

Informationen lämnades för offentliggörande den 10 mars 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com