info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGC vinner pris för årets servicedesk

Under Servicedesk Forum, som arrangeras av IBC Euroforum den 26-27 maj, vann DGC pris för årets servicedesk. Tidigare år har bland andra Extenda, Fujitsu Invia, Vattenfall Data och Volvo IT vunnit priset.

Juryns motivering:

”DGC har en mycket professionell servicedesk som alltid svarar snabbt. De har hög kompetens i förstalinjen och ett mycket trevligt personligt bemötande. Kunderna uppskattar även möjligheten att följa statusen på olika ärenden via kundportal. Kunder vittnar om en driftmiljö med extremt liten nertid och att även mindre kunder känner sig unika i kontakterna med DGC”.

– Sedan 2005 arbetar vi med att anpassa vårt arbetssätt till ramverket ITIL och under 2006 implementerade vi vårt ärendehanteringssystem för att stödja verksamheten. Sammantaget har det gett bra resultat som konkret innebär både kortare svarstider och högre lösningsgrad för felärenden i vår servicedesk. I våra kontinuerliga kundundersökningar, där bland annat supporthanteringen bedöms, ser vi nu resultatet av vårt arbete. Våra kunder slipper sitta i telefonköer eller tidskrävande återkopplingssamtal från oss. Att vi nu också får pris för vår servicedesk är ytterligare ett bevis på att vi arbetare på rätt sätt säger Patrik Gylesjö, Teknisk chef på DGC.

För mer information kontakta:
Patrik Gylesjö, Teknisk chef och vice VD DGC One AB, telefon: 0707-13 35 87

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: 0739-81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 27 maj 2009 kl. 11.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com