info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

DGCs samarbete med SF Bio förlängs och utökas

DGC har varit leverantör till SF Bio sedan 2002 och skall även i fortsättningen leverera en datakommunikationslösning till samtliga biografer och till huvudkontoret. Flertalet av biograferna får i samband med det nya avtalet ökad kapacitet. Samarbetet utökas och kommer även omfatta leverans av datakommunikationskapacitet till SF Bios hemsida, en av Sveriges populäraste hemsidor.

– Vi har valt DGC då de har hög tillgänglighet och en mycket bra servicenivå. DGC har korta kontaktvägar och de är alltid smidiga att arbeta med då vi ibland har behov av snabba förändringar, säger Lowe Westlund, IT-chef, SF Bio.

– Att vi får förnyat och utökat förtroende av SF Bio känns naturligtvis mycket bra. SF Bio har varit en betydelsefull kund under lång tid och som leverantör av affärskritiska IT-infrastrukturtjänster är ett förlängt samarbete det bästa kvittot vi kan få på att vi lever upp till våra kunders förväntningar, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om SF Bio
SF Bio, Sveriges största biografkedja, äger och driver biografer på 22 orter i Sverige. Inom SF Bio finns också affärsområden som SF Media (som säljer reklamplats på bio), SF Anytime (där man kan hyra film via bredband), Konferens & Event (som hyr ut biograferna som konferens- och eventlokaler) och Företagsbiljetter (som säljer biobiljetter till företag).

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 26 juni 2009 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com