info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Drifttekniker datacenternät, Örebro

Anställningsort: Örebro

Avdelning: Service Platforms

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ansökningsperiod: Löpande

Kontaktperson: Kenny Lindau

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Vårt uppdrag är att sköta driften av våra kunders system, stora som små. Vår drift- och utvecklingsavdelning för infrastruktur växer och nu behöver vi förstärka den med en ny kollega. Denna person får möjligheten att vara med och bygga Sveriges bästa IT-driftföretag genom att ta fram innovativa och säkra infrastrukturlösningar och tjänster till våra kunder.

Du kommer arbeta med såväl större som mindre utvecklingsprojekt där de gemensamma ledorden är just innovation och säkerhet. Arbetet är varierande och den tekniska utvecklingen snabb. Vi investerar gärna i våra medarbetares kompetens genom utbildningsinsatser och det är endast du själv och din inställning som sätter gränserna för detta.

Som ny kommer du till en början arbeta sida vid sida med en senior medarbetare för att på sikt få ökat eget ansvar. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat arbetslag med mycket energi. Här ställer alla upp för varandra och släpper gärna sitt eget uppdrag för att hjälpa en kollega. När du utvecklas så utvecklas hela arbetslaget! För oss är det viktigt att behålla gemenskapen i gruppen. Därför går vi ut och äter en god bit mat några gånger om året – kanske följer du med nästa gång?

Kompetens och erfarenhet

På DGC söker vi lagspelare inte soloartister. Trots det är du som person inte rädd för att ta egna initiativ när det kommer till att hitta kreativa lösningar till våra kunder. Du har en stor passion för IT och teknik samtidigt som du är lägger stor vikt vid kundens utvecklingsresa.

För att passa in i rollen måste du ha relevant utbildning eller erfarenhet från tidigare arbete inom serverdrift och kundkontakt. Detta innebär såklart att du har koll på, och vill fortsätta att utvecklas inom, områden som:

  • IP- och Ethernetbaserade nätverk
  • FW/NGFW
  • LB/WAF
  • Routingprotokoll (BGP/ISIS/OSPF)
  • Linux

Om du har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:

  • Cisco
  • VXLAN, EVPN
  • SDN

Personliga egenskaper

Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Ansökan och frågor om tjänsten

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Rekryteringen kan komma att avslutas innan ansökningstiden har gått ut. DGC eftersträvar en jämn könsfördelning och blir extra glada för kvinnliga kandidater.