info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Electrolux Home väljer ny lösning från DGC och FDT

DGC och FDT skall tillsammans leverera en komplett kommunikations- och butiksdatalösning till Electrolux Home. FDTs butiksdatasystem kommer att driftas av DGC och skjutas ut över den nya datakommunikationslösning som DGC skall leverera. Utöver detta skall DGC leverera en komplett Office-lösning till Electrolux Home´s kontorsmiljö. Det nya, centraliserade, butiksdatasystemet innebär nya möjligheter för styrning och uppföljning från huvudkontoret vilket skall resultera i ett betydligt bättre verksamhetsstöd till varje butik.

– Vi har hittat en kostnadseffektiv lösning tillsammans med FDT och DGC som kan tillhandahålla god support, kontinuerlig utbildning, utveckling och drift med den bransch- och detaljhandelskunskap som Electrolux Home behöver. Vi ser ökade möjligheter till både lokal och central uppföljning, vilket leder till en bättre styrning av verksamheten, säger Carina Piehl, IT-ansvarig på Electrolux Home.

– Att Electrolux Home väljer en helhetslösning från DGC och FDT är mycket glädjande. Detta visar att vi tillsammans har ett starkt erbjudande till butikshandeln. DGC och FDT har tidigare gjort liknande leveranser och vårt partnerskap utvecklas kontinuerligt. Nu skall vi säkerställa att Electrolux Home får ut maximalt av deras nya lösning, kommenterar Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

Om FDT
FDT System är en av Sveriges ledande leverantörer av butiksdatasystem. FDT levererar även affärssystem. Idag använder fler än 4 000 företag eller 30 000 användare dagligen system från FDT. För mer information om FDT, se www.fdt.se.

Om Electrolux Home
Electrolux Home ska vara den ledande butikskedjan av det kompletta köket för det moderna hemmet. I våra butiker finns kompletta köksinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter. Electrolux Home finns representerat över hela Sverige, från Trelleborg till Haparanda. För mer information om Electrolux Home, se www.electroluxhome.se.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 502 16 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se
Ulf Lundborg, FDT System AB, telefon : +46 18 59 08 50 eller +46 705 39 08 50, E-post: ulf.lundborg@fdt.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under 2007 drygt 220 mkr med god lönsamhet. DGC är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com