info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Elite Hotels förlänger IT-driftavtalet med DGC

Hotellkedjan Elite Hotels, med 22 hotell och 36 pubar över hela Sverige, har förlängt avtalet med DGC avseende leverans av IT-drift. Leveransen består av flera funktions- och kapacitetstjänster baserade på DGC:s molntjänster som möjliggör åtkomsten till centrala applikationer för Elite Hotels cirka 500 användare. DGC hanterar även drift och användarsupport till hotell och pubar där systemens tillgänglighet är avgörande för den dagliga driften och alltså helt verksamhetskritiskt.

– Vi är i behov av en lösning och en teknisk plattform som stödjer vår struktur och geografiska spridning, både nu och i framtiden. DGC har levererat detta till oss under flera år och vårt samarbete har utvecklats på ett bra sätt, därför kändes en förlängning av avtalet naturlig, säger Magnus Karvonen, ansvarig för IT-infrastruktur på Elite Hotels.

– Elite Hotels är en spännande kund att arbeta med och dessutom ett företag vars behov och höga krav stämmer mycket väl överens med den kompetens och de tjänster vi erbjuder. Nu skall vi fortsätta att utveckla vår leverans och vårt samarbete för att optimera lösningen för Elite Hotels nuvarande och framtida behov, säger Peter Nilsson, affärsområdeschef IT-drift på DGC.

För mer information, kontakta:
Peter Nilsson, affärsområdeschef IT-drift DGC, telefon: +46 19 764 2205, e-post: peter.nilsson@dgc.se.
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm.För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 22 februari 2012, klockan 10.50.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com