info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Elite Hotels

Elite Hotels

DGC:s leverans till Elite Hotels

Elite Hotels har varit kund till DGC sedan 2009 och har behov av en lösning och en teknisk plattform som stödjer verksamhetens struktur samt geografiska spridning. DGC levererar funktions- och kapacitetstjänster baserade på DGC:s molntjänster, som möjliggör åtkomst till centrala applikationer för Elite Hotels cirka 600 användare. DGC hanterar även drift och användarsupport till hotell och pubar där systemens tillgänglighet är affärskritisk för att den dagliga verksamheten ska fungera bra.

Om Elite Hotels

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med 31 hotell på 21 orter i Sverige – från Malmö i söder till Kiruna i norr. De flesta av hotellen återfinns i anrika fastigheter med tradition och atmosfär som byggts upp under hela förra seklet. I koncernen ingår också pubkedjan The Bishops Arms med 40 enheter och det nya café- och restaurangkonceptet Paolo’s, som har sina rötter i den italienska mattraditionen.