info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

EM ger DGC förnyat förtroende

Möbelkedjan EM har förlängt avtalet med DGC. DGC skall under de kommande tre åren fortsätta att leverera en IP-VPN-lösning till EM´s cirka 60 butiker. Sedan 2007 har DGC levererat en lösning för samtliga butiker i kedjan.

– Samarbetet med DGC började i liten skala redan 2001 när ett fåtal butiker prövade DGC som leverantör av datakommunikationstjänster. Vi har sedan successivt ökat antalet förbindelser och när vi 2007 var redo för att bygga ett nät för samtliga butiker i kedjan föll valet på DGC. Sedan dess har vi valt att förlänga avtalet då vi ser fortsatt goda samarbetsmöjligheter med DGC, säger Niclas Friberg, IT-chef på EM.

– Vi är en ledande leverantör av IT-infrastrukturlösningar till detaljhandeln och det är viktigt att vi förlänger avtalen med våra befintliga kunder. Att vi får förnyat förtroende visar att vi lever upp till våra kunders förväntningar. Jag är mycket glad över att vårt samarbete med EM fortsätter, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se (mattias.wiklund@dgc.se)Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se (jakob.tapper@dgc.se)

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se/).

Informationen lämnades för offentliggörande den 30 september 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com