info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Envirotainer ny IT-driftkund till DGC

Svenska Envirotainer, vinnare av Stora Exportpriset 2013, har tecknat ett nytt avtal med DGC avseende leverans av IT-drifttjänster. Avtalet sträcker sig över 3 år och beräknas vara värt cirka 22 mkr.

Envirotainer, en global marknadsledare inom cold chain för säkra läkemedelsleveranser, är en ny IT-driftkund till DGC. DGC ska leverera tjänster till Envirotainers verksamheter i Americas, EMEA och APAC. DGC:s leverans kommer bland annat att innefatta arbetsplats- och klienttjänster, infrastruktur, system- och applikationsdrift, kommunikationstjänster samt säkerhet och support. Leveransen av tjänsterna kommer att ske från DGC:s datacenter i Sverige kombinerat med tjänster i Microsofts publika moln.

– Envirotainer har som policy att alltid se över sina behov och optimera sina affärer, och här blir DGC en strategisk partner för att ta nästa steg i vår internationella expansion, säger Robert Vallin, Head of IT Service Operations, på Envirotainer.

– Envirotainer är ett bolag i stark tillväxt och tillsammans med dem har vi arbetat fram en flexibel lösning som möjliggör en agil utveckling av IT-miljön, allt eftersom förändrade behov uppstår. Vi är stolta över att få Envirotainers förtroende och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC.

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Envirotainer
Envirotainer är en global marknadsledare inom cold chain för säkra läkemedelsleveranser. Företaget utvecklar, tillverkar och erbjuder leasing inom containerlösningar av högsta kapacitet, inbegripet validering, stöd och service för läkemedelsprodukter som kräver en kontrollerad miljö. Bolaget verkar genom ett öppet, globalt nätverk av flygbolag och speditörer, med en starkt ökad efterfrågan på sina lösningar. Envirotainer är representerat med drygt 250 anställda i 17 länder runt om i världen med huvudkontor utanför Stockholm. Bolaget fick utmärkelsen ”Stora Exportpriset 2013” från Business Sweden, utdelat av Kung Carl XVI Gustav. För mer information, besök www.envirotainer.com.

Informationen lämnades för offentliggörande den 18 augusti 2016, klockan 08.15.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se