info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Filippa K ny IT-driftkund till DGC

DGC:s dotterbolag DGC Internet Border är ny leverantör av IT-drifttjänster till Filippa K. 

Filippa K har tecknat ett avtal med DGC:s dotterbolag DGC Internet Border avseende leverans av IT-drifttjänster. DGC Internet Border ska bland annat leverera drift av Filippa K´s servermiljö, inklusive hårdvara, samt drift av VMware, operativsystem och databaser. Avtalet sträcker sig över 2 år. DGC är sedan flera år leverantör av datakommunikationstjänster till Filippa K.

– En proaktiv och väl fungerande IT-drift är en förutsättning för vår verksamhet. Det känns tryggt att DGC nu levererar både vår datakommunikation och IT-drift, säger Erik Lindqvist, CIO på Filippa K.

– Filippa K är en ny spännande kund till DGC Internet Border. Utöver leveransen av IT-drifttjänster kommer vi också agera som strategiskt bollplank inom våra kompetensområden till Filippa K, säger CG Sänne, vd för DGC Internet Border.

För mer information, kontakta:
CG Sänne, vd DGC Internet Border, telefon: +46 708 122 333, eller e-post cg.sanne@internetborder.se. 
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 11 oktober 2016, klockan 08.30.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se