info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Gina Tricot förlänger och utökar sitt samarbete med DGC

Gina Tricot, som varit kund till DGC sedan 2005, har valt att förlänga sitt samarbete med DGC om leverans av en IP-VPN-lösning till modekedjans butiker och kontor. Det nya avtalet omfattar kedjans butiker i Sverige men även butiksetableringar i övriga nordiska länder, totalt cirka 100 butiker, och sträcker sig över 36 månader. DGC levererar också drift av Gina Tricots butiksdataplattform.

– Att gå vidare med DGC som leverantör var självklart för oss. Under de år som vi samarbetat har de visat stor kunskap och engagemang. De har många gånger visat prov på att de har en hög servicegrad och att de håller vad de lovar, säger Nicklas Brännstedt på Gina Tricot.

– Vi är mycket stolta över att Gina Tricot förlänger och utökar sitt samarbete med oss. Genom en stark expansion kombinerat med höga krav på oss som leverantör har Gina Tricot varit en viktig samarbetspartner när vi byggt upp vårt erbjudande till detaljhandeln. Att de ger oss fortsatt förtroende stärker vår position som ledande leverantör av datakommunikations- och drifttjänster till detaljhandeln, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under 2007 drygt 220 mkr med god lönsamhet. DGC är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Gina Tricot
Gina Tricot är en av Sveriges mest expansiva modekedjor med cirka 100 butiker i Sverige och övriga Norden. Huvudkontoret finns i textilstaden Borås. Mer information om Gina Triocot, se www.ginatricot.com.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 20 oktober 2008 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com