info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Golden Heights förlänger avtalet med DGC

Golden Heights har förlängt avtalet med DGC avseende leverans av datakommunikationstjänster. Det nya avtalet sträcker sig över 3 år och beräknas vara värt cirka 6 mkr.

Golden Heights, som bedriver försäljning av guldsmedsvaror och smycken i Sverige och Finland med butikskedjor som Guldfynd, Hallbergs Guld, Albrekts Guld, Lyxxa, Kultajousi, Elegance och Westerback, har förlängt avtalet med DGC. DGC levererar en IP-VPN-lösning till kedjans drygt 300 butiker och kontor. DGC har levererat datakommunikationstjänster till Golden Heights sedan 2005.

– I vår fortsatta expansion är det viktigt att ha en stabil och driftsäker kommunikationsplattform vilket DGC levererar. Vi är mycket nöjda med DGC:s tjänster och medarbetarnas engagemang, säger Stefan Sjöstedt, CIO på Golden Heights.

– En av våra absoluta styrkor är att leverera säkra och kostnadseffektiva IT-infrastrukturtjänster till kunder med verksamhet på många platser. Vi har levererat datakommunikationstjänster till Golden Heights i drygt 10 år och jag ser fram emot en ny avtalsperiod, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC. 

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 7 oktober 2016, klockan 08.30.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se