info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Hemmabutikerna ny kund till DGC

Den rikstäckande fackhandelskedjan Hemmabutikerna är en ny kund till DGC. DGC skall leverera en IP-VPN-lösning som kopplar samman de cirka 30 egenägda butikerna i kedjan. Avtalet med Hemmabutikerna sträcker sig över tre år.

– Vi har valt DGC som samarbetspartner för att ytterligare effektivisera vår IT-drift och kostnadseffektivitet. Vi gör samtidigt en omläggning av vår IT-plattform och serverdrift, säger från Berit Sundell, Administrativ chef på Hemmabutikerna.
 
– Att ännu en ledande butikskedja som Hemmabutikerna väljer DGC som leverantör känns naturligtvis mycket bra. Med Hemmabutikerna som ny kund stärks vår position som marknadsledande leverantör av IT-infrastrukturlösningar till detaljhandeln ytterligare, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC.

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se (mattias.wiklund@dgc.se)

Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se (jakob.tapper@dgc.se)

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se).

Informationen lämnades för offentliggörande den 20 maj 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com