info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Itrim förlänger avtalet med DGC

Itrim förlänger avtalet med DGC avseende leverans av IT-drifttjänster. Det nya avtalet sträcker sig över 3 år och beräknas vara värt cirka 12 mkr.

Itrim, som erbjuder personligt skräddarsydda och hållbara program inom mat, träning och motivation på ett 40-tal träningscenters i Sverige, har förlängt avtalet med DGC avseende leverans av IT-drifttjänster. DGC kommer de kommande tre åren leverera drift av servrar, molntjänster som Azure, drift och support av arbetsplatser samt support av funktioner som skrivare och LAN.

– Itrim är inne i en spännande utvecklingsfas inom IT vilket kommer bidra till att vi kan hjälpa våra medlemmar till ännu bättre och mer hållbara resultat. Dessutom kommer det göra arbetsdagen enklare och effektivare för våra drygt 350 medarbetare. Samarbetet med DGC är en viktig del i detta utvecklingsarbete, säger Naofal Ouazzani, CIO på Itrim.

– Itrim är en kvalificerad beställare av IT-drifttjänster och tillsammans har vi hittat en effektiv och driftsäker lösning som passar deras verksamhet med många spridda verksamhetsställen. Jag är glad att vi får förnyat förtroende av Itrim och ser fram emot en ny avtalsperiod, Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC. 

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 18 augusti 2016, klockan 08.00.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se