info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Junior TAM – Drifttekniker med kundansvar

Om DGC

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser.

Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av våra tjänster till vår målgrupp. Vår tillväxt ska vara lönsam, grön och hållbar.

Vi är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg. Nu söker vi: Junior TAM – Drifttekniker med kundansvar till Stockholmskontoret

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som junior TAM på DGC kommer du arbeta nära våra kunder och säkerställa att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en sammansvetsad grupp med hög kompetens.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ha en tät dialog med de kunder ni ansvarar för. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer ni av leverans och kundnöjdhet. Ni går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka ni sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera kundernas miljöer.

Kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 1 års erfarenhet av arbete med serverdrift samt erfarenhet av att arbeta nära kunder.

Vi tror att du har goda kunskaper och framför allt en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

  • Windows Server
  • Office 365 och Azure
  • RDS
  • PowerShell
  • Linux
  • Övervakning
  • Backup
  • Nätverk/Brandväggar

Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Personliga egenskaper

Du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar ett stort ansvar för såväl din egen prestation som för våra kunder. Vi ser det som självklart att du har ett brinnande intresse för teknik. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta i och vara en del av ett team. Du trivs i en roll med tät kundkontakt och du har lätt att prata med olika typer av människor.

Ansökan

DGC eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga kandidater. Ansökningar, urval och intervjuer kommer att ske löpande.