info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Kjell & Company väljer datakommunikations- och telefonilösning från DGC

Kjell & Company är en ny kund till DGC. DGC skall leverera en IP-VPN-lösning som knyter samman butikskedjans 39 butiker och huvudkontor. Lösningen säkerställer en effektiv kommunikation mellan butiker och kontor samt tillgång till centrala resurser. I lösningen ingår även telefonabonnemang till varje butik samt fasta accesser till betalkortspartners.

– Vår kraftfulla expansion fortsätter med ungefär en ny butiksetablering i månaden och expansionen kräver en flexibel och stabil partner. DGCs styrka och erfarenhet av lösningar för detaljhandeln var avgörande i vårt val av leverantör. Jag känner mig trygg och nöjd med den lösning vi valt och ser fram emot ett långvarigt samarbete, säger Martin Knutson, IT-chef på Kjell & Company.

– Jag är mycket nöjd över att vi får in en ny kund i Kjell & Company. Våra kommunikationslösningar för detaljhandeln är mycket konkurrenskraftiga och vi tar nya marknadsandelar inom segmentet. Med Kjell & Company som kund stärker vi vår position ytterligare, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Kjell & Company
Med 39 butiker i Sverige samt webshop och en fullspäckad 388-sidig tillbehörskatalog levererar Kjell & Company Nordens bredaste sortiment av tillbehör för hemelektronik. Samtliga butiker har fullsortimentslager med mer än 7000 artiklar i lager. Sedan starten 1990 har verksamheten stadigt växt med etableringar av nya butiker runt om i landet. Expansionstakten har ökat sedan Hakon Invest kom in som 50-procentig delägare i mitten av 2006. För mer information om Kjell & Company, se www.kjell.com.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 31 mars 2009 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com