info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

MQ ger DGC fortsatt förtroende

MQ, som varit kund till DGC sedan 2003, har valt att fortsätta samarbetet genom att förlänga avtalet om leverans av en IP-VPN-lösning till klädkedjans butiker och kontor. Avtalet omfattar även central Internetkapacitet samt kommunikation för kortbetalning och sträcker sig över 36 månader. Det är andra gången MQ väljer att förlänga sitt samarbete med DGC.

– DGC är ett tryggt företag och har visat lyhördhet och flexibilitet. När vi strategiskt tog ställning till vilken samarbetspartner vi skulle ha på datakommunikationssidan blev DGC det självklara valet. Detta mot bakgrund av de goda erfarenheter vi har haft. Vi tittar nu även efter andra områden där vi kan inleda samarbete, säger Thomas Sverker, IT-chef på MQ.

– Det är mycket glädjande att MQ väljer att fortsätta sitt samarbete med oss. Vi har idag en ledande position som leverantör av datakommunikation till detaljhandeln, en position som MQ i stor utsträckning har bidragit till genom att som aktiv kund varit med och utvecklat vårt erbjudande under många år. Att MQ nu ger oss fortsatt förtroende visar att vi har ett riktigt bra erbjudande i detta segment, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under 2007 drygt 220 mkr med god lönsamhet. DGC är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om MQ
MQ är idag en butikskedja med cirka 100 butiker och över 1 200 anställda över hela landet. Huvudkontoret är beläget i Göteborg. Aktiemajoriteten ägs av CapMan, minoritetsägare är före detta butiksägare samt RPE Capital Management AB. För mer information om MQ, se www.mq.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 16 september 2008 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com