info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Nätoperatören DGC får fortsatt förtroende av Teknikmagasinet

DGC kommer även fortsättningsvis att leverera en IP-VPN-lösning till kedjans cirka 90 butiker, i såväl Sverige som övriga Norden. Det nya avtalet innebär en ökad kapacitet i butiksdatanätet. Teknikmagasinet expanderar kontinuerligt och relativt nyligen öppnades den första butiken i Finland, men den framtida butiksexpansionen kommer även att ske på den svenska och norska marknaden.

– Initialt var det relevanta referenser i kombination med en kostnadseffektiv lösning som gjorde att valet av leverantör föll på DGC. Nu har vi samarbetat i knappt tre år och DGC har under denna period visat på god förståelse för våra behov och för vår verksamhet. Jag såg ingen anledning att byta leverantör säger Leif Vieri, itsäkerhetschef på Teknikmagasinet.

– Självklart är det mycket glädjande att Teknikmagasinet väljer att fortsätta sitt samarbete med oss. Vi vill vara en av de leverantörer som underlättar för kedjans fortsatta expansion. Jag ser Teknikmagasinets förlängning av avtalet som ytterligare ett bevis på att vi har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande till detaljhandeln. Detta stärker vår position som marknadsledande leverantör av datakommunikationslösningar till detaljhandeln, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under 2007 drygt 220 mkr med god lönsamhet. DGC är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Teknikmagasinet
Teknikmagasinet är en butikskedja med ett brett sortiment inom bl.a. hemelektronik, gadgets, hushåll och personvård. Under 2008 omsätter Teknikmagasinet ca 800 mkr inkl moms och i dagsläget finns 68 svenska, 15 norska och en finsk butik, där samtliga är helägda och drivs i egen regi. Expansionstakten är hög och innefattar hela Norden. För mer information om Teknikmagasinet, se www.teknikmagasinet.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 oktober 2008 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com