info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

NEA-gruppen ger DGC förnyat och utökat förtroende

NEA-gruppen, med cirka 2300 anställda och 70 verksamhetsställen i Sverige, har tecknat ett nytt avtal med DGC Bradata. DGC Bradata skall leverera hosting och drift av NEA-gruppens serverplattform. NEA-gruppen har varit kund till DGC Bradata sedan 2009.

– DGC Bradata är en partner som står lätt framåtlutad och lite på tå, alltid redo att hjälpa oss såväl i vår vardag som i förändringsprojekt. Det känns därför naturligt att samarbetet blir mer omfattande, säger Ingvar Pettersson, IT-chef på NEA-gruppen.

– Jag är mycket nöjd över att vi tecknat ett nytt avtal som innebär att vår leverans till NEA-gruppen ökar. NEA-gruppen är en spännande kund med en expansiv struktur och jag ser fram emot att utveckla vårt samarbete under en ny avtalsperiod, säger Peter Nilsson, vd på DGC Bradata.

För mer information, kontakta: Peter Nilsson, vd DGC Bradata AB, telefon: +46 19 764 2205, e-post: peter.nilsson@bradata.com (peter.nilsson@bradata.com). Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se/).

DGC Bradata erbjuder drift och tekniska konsulttjänster. För mer information om DGC Bradata, se www.dgcbradata.se (http://www.dgcbradata.se/).

Informationen lämnades för offentliggörande den 8 juni 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com