info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Notar ny kund till DGC

Mäklarfirman Notar har valt DGC som ny leverantör av en central driftlösning till mäklarkedjans 12 kontor i Stockholm. DGC skall leverera en komplett Office-plattform till samtliga arbetsplatser och användare hos Notar. Dessutom skall DGC leverera drift av Notars fastighetsmäklarsystem samt en IP-VPN-lösning till samtliga kontor.

– Valet av DGC och en effektiv IT-plattform är ett steg på vår fortsatta utveckling av Notar Sverige. DGC visade snabbt en stor förståelse för vår verksamhet och våra behov. Viktigt i valet av leverantör var också att vi kunde hitta en partner inom såväl drift och datakommunikation, säger, Mats Uhlén, VD på Notar.

– Det är naturligtvis mycket glädjande att Notar väljer DGC som leverantör. Under processen har vi kunnat presentera relevanta referenskunder som visar att vi har en mycket god förståelse för Notars verksamhet. Återigen visar sig vårt helhetserbjudande vara attraktivt, dvs att vi kan leverera datakommunikations-, drift- och telefonilösningar från en leverantör, i ett nät med en gemensam support, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och är noterade på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Notar
Notar Sverige är en fastighetsmäklarekedja som förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus. Företaget har funnits sedan 1997 och har idag cirka 60 anställda på 12 lokal kontor strategiskt placerade i Stockholm. För mer information om Notar, se www.notar.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 februari 2009 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com