info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

OKQ8 ny kund till DGC – datakommunikation till 700 platser

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag. OKQ8 har ett brett stationsnätverk och erbjuder ett komplett produkt- och tjänsteutbud för både bilen och bilisten. DGC skall leverera en IP-VPN-lösning till OKQ8 som knyter samman stationer samt kontorsverksamhet i Sverige. Leverans kommer att ske under 2014.

– Nu uppgraderar vi datakommunikationen till våra drivmedelsstationer. Och vi har valt DGC som ny leverantör eftersom de kan uppvisa starka kundreferenser och har den erfarenhet av att leverera stora IP-VPN lösningar som vi behöver, säger Nicklas Nyberg, Group Manager Site Systems på OKQ8.

– OKQ8 har ett av de största WAN:en i Sverige och vi är väldigt glada och stolta över det förtroende som OKQ8 nu ger oss, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd på DGC.

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd, DGC One AB, telefon: +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

 (jakob.tapper@dgc.se)

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen lämnades för offentliggörande den 29 november 2013 kl. 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com