info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Sensus utökar och förlänger sitt samarbete med DGC

Sensus studieförbund har valt att fortsätta sitt samarbete med DGC genom att förlänga avtalet om leverans av en IP-VPN-lösning till studieförbundets verksamhetsställen. I samband med omförhandlingen har Sensus också valt att inkludera ytterligare 22 verksamhetsställen till den redan befintliga lösningen.

– DGC har visat att de erbjuder kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet. Under de år som vi hittills samarbetat har DGC visat prov på stor lyhördhet för våra behov och en hög servicegrad, säger Jan-Åke Nilsson, driftansvarig för Sensus IT.

– Jag är mycket glad över att Sensus ger oss fortsatt förtroende. Att Sensus dessutom väljer att utöka vårt samarbete och lägga nästan hela sin kommunikationslösning hos oss ser jag som ytterligare ett bevis på att vi levererar högkvalitativa lösningar och lever upp till våra kunders förväntningar, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 502 16 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under 2007 drygt 220 mkr med god lönsamhet. DGC är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Sensus studieförbund
Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Sensus är ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. För mer information av Sensus, se www.sensus.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 26 augusti 2008 kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com