info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Sibylla utökar och förlänger samarbetet med DGC

DGC har, i hård konkurrens, fått förnyat och utökat förtroende av Sibylla. Sedan tidigare levererar DGC en kommunikationslösning till 140 Sibylla-kök. I samband med det nytecknade ramavtalet kommer ytterligare cirka 60 kök att integreras i lösningen. Det nya ramavtalet sträcker sig över 36 månader och innebär bland annat att respektive Sibylla-kök också ges en möjlighet att även addera telefoni från DGC. Avtalet beräknas vara värt mellan 3 och 4 mkr.

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med DGC. DGC spelar en viktig roll i vår fortsatta expansion och i vårt arbete med att inför datorkassor i våra kök, säger Rickard Alenbratt, Inköpschef, Sibylla.

– Självklart är jag mycket nöjd över att vi i hård konkurrens får förnyat och utökat förtroende av Sibylla. Sibylla är en av flera kunder som vi har inom detta kundsegment, andra är exempelvis McDonald’s och NSP. Att vi får förnyat förtroendet visar att vi lever upp till våra kunders förväntningar och att vi är duktiga på att leverera rätt typ av lösningar till denna kategori av kunder, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Sibylla
Sibylla är en rikstäckande kedja med över 200 franchisetagare från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Kedjan ingår i Nordic Fast Food AB som till 49% ägs av franchisetagarna själva och 51% av varumärkesägaren Atria Concept AB. För mer information om Sibylla, se www.sibylla.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 september 2009, klockan 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com