info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Solna stad väljer Candidator DGC som ny IT-driftleverantör

Candidator DGC är vinnare i Solna stads upphandling av infrastrukturplattform samt drift av operativsystem, databaser och applikationer. Avtalet sträcker sig över fyra år med möjlighet till förlängning i ytterligare 1+1+1+1 år. Avtalsvärdet för de fyra första åren beräknas till cirka 37 mkr.

Candidator DGC står som vinnare i Solna stads upphandling av IT-drifttjänster. Uppdraget innebär att DGC tar helhetsansvaret för Solna stads IT-infrastrukturplattform samt drift av operativsystem, databaser och applikationer. Leveransen omfattar brandväggstjänster, virtuella och fysiska servrar, drift av operativsystem och databaser samt applikationer. Införandeprojektet är redan igång och driftsättning sker under våren 2019.

– Det är mycket glädjande att vi fortsätter att vinna marknadsandelar inom offentlig sektor. Affären med Solna stad är ett bevis på att våra infrastruktur- och drifttjänster, med fokus på hög prestanda, innovation och säkerhet, är attraktiva för målgruppen. Vi ser fram emot samarbetet med Solna stad och har nu som fokus att göra dem till en nöjd och långvarig kund, säger Magnus Blom affärsområdeschef på Candidator DGC.

För mer information, kontakta:
Magnus Blom, affärsområdeschef, DGC, telefon: +46 70 454 76 33, e-post: magnus.blom@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig, DGC, telefon: +46 8 506 502 18 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

 

Om Candidator DGC
Candidator DGC utvecklar och levererar kundanpassade IT-drifttjänster till kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och innovation. Vi levererar våra tjänster, från såväl egen som publik infrastruktur, med hög servicegrad och ett personligt engagemang. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen offentliggjordes den 16 oktober 2018, klockan 08.30.

Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se