info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Sussi Kvart invald som ny styrelseledamot

Vid gårdagens extra bolagsstämma i DGC One AB valdes Sussi Kvart in som ny ledamot i styrelsen. Sussi Kvart har juristbakgrund och har bland annat varit verksam som bolagsjurist vid Ericsson. Hon är idag styrelseledamot i H&M, Stockholms Läns Sjukvårdsområde, Stockholms Stadshus AB och Transparency International samt ordförande i nätverket Kvinvest AB.

– Jag tycker att det skall bli väldigt spännande att arbeta med DGC. Bolaget är inne i en expansiv fas och ställs nu inför frågor där jag tror att jag kan tillföra en del kompetens, säger Sussi Kvart.

– Sussi blir en bra komplettering till vår styrelse. Hon har bred erfarenhet av styrelsearbete i allt från stora börsnoterade bolag till mindre bolag och den offentliga sektorn. Hon har också stor erfarenhet av bolagsstyrningskoden och andra frågor som kommer att bli allt viktigare för oss, säger Björn Giertz, Styrelseordförande i DGC.

För mer information vänligen kontakta:
Jörgen Qwist, VD och Koncernchef DGC, 0708 – 34 28 34, jorgen.qwist@dgc.se
Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC, 0739 – 81 63 33, jakob.tapper@dgc.se
Björn Giertz, styrelsens ordförande DGC, 070 – 757 72 23, bjorn.giertz@dgc.se
Sussi Kvart, styrelseledamot DGC, 070- 594 73 29, sussi@kvart.se

DGC är en nätoperatör som erbjuder datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden. DGC grundades 1987, är cirka 100 anställda och omsätter drygt 220 mkr per år med god lönsamhet. För mer information om DGC, se www.dgc.se.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com