info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Svensk Fastighetsförmedling förlänger avtalet med DGC

Sedan 2008 har DGC levererat datakommunikations- och drifttjänster till Svensk Fastighetsförmedling. Nu har ett nytt avtal tecknats vilket innebär att avtalstiden förlängs med tre år för datakommunikationstjänster och två år för drifttjänster.

DGC levererar en IP-VPN-lösning som kopplar samman samtliga Svensk Fastighetsförmedlings 230 bobutiker. I samband med förlängningen uppgraderas kapaciteterna i datakommunikationsnätet. DGC levererar också drift och underhåll av verksamhetssystem samt ansvarar för support till Svensk Fastighetsförmedlings cirka 1100 medarbetare.

– Då vi har haft en mycket bra och stabil leverans av tjänster samt fått ett professionellt bemötande så är det naturligt att fortsätta vårt samarbete och ytterligare förbättra de tjänster som DGC levererar till oss och våra bobutiker, säger Mårten Wahlström, IT-chef på Svensk Fastighetsförmedling.

– Svensk Fastighetsförmedling har sedan 2008 varit en av våra största och mest utvecklande kunder. Det känns väldigt bra att vi förlängt avtalet och kan fortsätta det samarbete vi haft sedan fler år, säger Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC.

För mer information, kontakta:
Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, e-post: mattias.wiklund@dgc.se
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se/).

Informationen lämnades för offentliggörande den 29 april 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com